arablifestyle
arablifestyle arablifestyle arablifestyle
arablifestyle
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh Beirut- Lebanon
arablifestyle, arablifestyle, arablifestyle
آخر تحديث GMT 11:29:05
لايف ستايل
لايف ستايل
آخر تحديث GMT 11:29:05
لايف ستايل

الرئيسية

طارق الشناوي يُهاجم محمد هنيدي ويكشف سر اعتذار ياسمين عبدالعزيز عن "أولاد حريم كريم"

لايف ستايل

لايف ستايلطارق الشناوي يُهاجم محمد هنيدي ويكشف سر اعتذار ياسمين عبدالعزيز عن "أولاد حريم كريم"

الناقد الفني طارق الشناوي
القاهرة - لايف ستايل

حلّ الناقد الفني طارق الشناوي ضيفاً على برنامج "ET بالعربي"، حيث هاجم محمد هنيدي مطالباً إياه بالبحث عن نجم كبير لمشاركته أعماله في المرحلة المقبلة، كما هاجم فيلم "أولاد حريم كريم" لمصطفى قمر كاشفاً السبب الحقيقي لاعتذار ياسمين عبد العزيز عن عدم المشاركة فيه.

وقال الشناوي: "الفنان محمد هنيدي بحاجة للابتعاد في الفترة المقبلة عن البطولة المطلقة، وعليه أن يفكر في بطولة مشتركة مع كريم عبد العزيز أو أحمد عز، والذهاب الى دائرة أدوار أخرى". وأضاف: "فكرة إن محمد هنيدي يبقى البطل المحوري ورقة وانتهت، وبقوله العب بقى في سكة تانية وتعمل عمل فني أنت أحد الأبطال ومش شرط تبقى البطل الأول وإذا راح السكة دي ممكن يبقى عنده زمن تاني في السينما".

وتابع: "محمد هنيدي وعد جمهوره قبل "مرعي البريمو"، وزود أوي سقف التوقعات، والواقع كان هزيلاً ومفيش فيه شيء جديد ولا مختلف، والفيلم في أسوأ حالات المخرج والكاتب والنجم والعناصر كلها مجتمعة أدت للفشل الذريع للعمل".

وأكمل: "هنيدي بيدخل الفيلم وعنده قناعة إن الناس هتضحك، الجمهور مبقاش بيضحك علي اللي كان بيضحكه قبل كده، ومعدش هنيدي هو هنيدي اللي قبل كده، والوهج الداخلي اللي عند هنيدي انكسر، وقبل كده فيلم "نبيل الجميل أخصائي تجميل" نفس الكارثة بس الكارثة المرة دي أكبر، بس نفس الحكاية إنه بيعتقد إن الناس بتضحك والإفيهات بتجيب مفيش حاجة بتجيب وكل الممثلين في "مرعي البريمو" في أسوأ حالاتهم زي غادة عادل وعلاء مرسي".

وعن فيلم "حريم كريم" لمصطفى قمر قال طارق الشناوي: "فيلم "أولاد حريم كريم" من أسوأ الأعمال الفنية على الرغم من أن مخرجه علي إدريس مخرج مهم، وزينب عزيز كاتبة مهمة، ولكن اللي عملوه ملهوش علاقة بالجزء الأول، ولا فن السينما اللي بنعيشه دلوقتي وتراجع لزمن ما قبل الجزء الأول". وأضاف: "مشكلة مصطفى قمر إنه عايش على الزمن القديم، المطرب بيتعمل له أفلام إزاي؟ نرجع لأم كلثوم لما بتنجح بيتعملها فيلم، وعبد الحليم حافظ لما عمل أغنية "على قد الشوق"، فاتعمله فيلم مع شادية لإنه كان ناجح كمطرب، ولما بتفشل كمطرب مش هتصعدك السينما والسينما بتروح للبريق مش هي اللي بتعطيك بريق، مصطفى قمر في عز فشله كمطرب قرر إنه يعمل الفيلم واللي اشتغل معاه الجزء الثاني الحريم اللي مش مطلوبين أوي في السينما".

وعن السبب الحقيقي لاعتذار ياسمين عبد العزيز عن عدم المشاركة في الفيلم، قال طارق الشناوي: "ياسمين عبد العزيز الوحيدة اللي لها وهج واسم ورفضت تكون موجودة مع مصطفى قمر في "أولاد حريم كريم"، قالت لأ لإنها مش هتبقى موجود كنصف بطلة أو خُمس بطلة... كتابة "أولاد حريم كريم" قديمة أوي والتفاصيل معدتش تجيب ولا تضحك، ومصطفى قمر افتقد الوهج وفق نجاحه وبيمثل الدور من غير حالة من الوهج والشغف، بيؤدي فقط حافظ مش حابب".

  قـــد يهمــــــــك أيضــــــاُ : 

طارق الشناوي يؤكّد أنّ "الفتوة" من أهم الأعمال الدرامية في رمضان‎ الجاري

 

حلا شيحة تتسب في انقسام بالوسط الفني وطارق الشناوي يمنحها فرصة أخيرة

 

arablifestyle
arablifestyle

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

طارق الشناوي يُهاجم محمد هنيدي ويكشف سر اعتذار ياسمين عبدالعزيز عن أولاد حريم كريم طارق الشناوي يُهاجم محمد هنيدي ويكشف سر اعتذار ياسمين عبدالعزيز عن أولاد حريم كريم



GMT 16:35 2023 الأحد ,01 تشرين الأول / أكتوبر

العطور المفضلة لبرج الحمل

GMT 11:57 2019 الخميس ,26 أيلول / سبتمبر

تواجهك أمور صعبة في العمل

GMT 12:55 2019 الأربعاء ,01 أيار / مايو

لا تتورط في مشاكل الآخرين ولا تجازف

GMT 22:38 2017 الإثنين ,11 أيلول / سبتمبر

الفنانة الشابة رولان تطرح أغنية "مو إجباري"

GMT 11:03 2018 الجمعة ,02 تشرين الثاني / نوفمبر

فرص للكسب المادي في بلدان بعيدة

GMT 13:44 2018 الخميس ,29 تشرين الثاني / نوفمبر

أسباب أهميّة إضافة السترات إلى ملابس العمل

GMT 14:41 2018 الأربعاء ,07 تشرين الثاني / نوفمبر

طريقة إعداد وتحضير كيكة الفانيلا الاسفنجية

GMT 10:44 2017 الثلاثاء ,13 حزيران / يونيو

تعرفي على فوائد صحية وغذائية مدهشة للبامية

GMT 08:36 2017 الأربعاء ,22 تشرين الثاني / نوفمبر

سلام العمري تطور مشروع إنتاج الشموع بأدوات بسيطة
 
arablifestyle

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميالحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

arablifestyle arablifestyle arablifestyle arablifestyle